Osasto

Linkkejä

AUTO -JA KULJETUSALAN TYÖNTEKIJÄLIITTOON KUULUVANA AMMATTIOSASTONA HELSINGIN SEUDUN LINJA-AUTOHENKILÖKUNTA r.y.009

Pääkaupunkiseudun vanhin linja-autonkuljettajia edustava osasto.

Tällä nimellä on toiminut 03.12.1972 lähtien osaston suuruus on n.2020 jäsentä

Osastoon yhtyi 2004 vuoden alusta AKT:n osasto 49 ry. joka oli Vantaan Liikenteellä perustettu KTV:läinen yhdistys 491 joka liittyi AKT:läiseksi osastoksi 1999 vuoden alusta.

Osastomme muodostuu seuraavista työhuonekunnista Transdev Vantaa Oy, Transdev Helsinki, Pohjolan Liikenne Oy, Pohjolan Kaupunkiliikenne Oy, Savonlinja Oy, Taksikuljetus Oy ja Pohjolan Matka Oy.

Osastossa on eri jaoksia jotka omalla alueellaan toimivat jäsenistön ja osaston toiminnan tehostamiseksi.

Edunvalvonta- ja työsuojelujaos muodostuu luottamusmiehistä, työsuojeluvaltuutetuista ja osaston puheenjohtajasta.Jaos järjestää kokouksia ja seminaarin, joissa käsitellään ajankohtaisia sopimus - ja työsuojelukysymyksiä.

Opinto-ja tiedotusjaoksen muodostavat opinto-ja tiedotussihteeri Teemu Ilván, työhuonekuntien puheenjohtajat, osaston sihteeri.

Vapaa-ajanjaos järjestelee nimensä mukaisesti vapaa-ajan toimintaa, jaostoa vetää puheenjohtaja,sihteeri sekä varapuheenjohtaja.

Toivomme jokaisen jäsenen tulemista johonkin toimintaan mukaan joko työpaikalla työhuonekunnissa, tai jaostojen toiminnassa näin osasto on yhtä vahva ja toimiva kuin jäsenetkin.

Osaston puheenjohtaja Jani Hartikka ja Sihteeri Jarkko Fagerholm